På gensyn New York

posted in: Uncategorized | 0

10 dage med det mest strålende solskinsvejr blev det til. Men her sidste dag var det som om New York var ked af min snarlige afrejse og bød derfor på det vådeste regnvejr jeg har set i…nå ja 10 dage. Så gode råd var dyrere for at finde på noget vi kunne lave som foregik indendørs og den situation var der bestemt andre som også havde stået i. For da vi kom til American Museum of Natural History var der kø til langt ned af gaden. Men til vores held åbnede de en anden indgang lige da vi kom og Marvin havde årskort til museet, så det tog os kun 5 minutter så stod vi ind i det 190.000 m2 store museum.

Turen op til museet tog vi Subway linje L over til 14st. 8Ave. hvor vi hoppede over i et linje C. Vi gjorde dog et lille stop på 14st. 8Ave. stationen da den var fyldt med små søde bronze figurer lavet af kunstneren Tom Otterness. Det hele var et kunstværk med titlen “Life Underground” og jeg kunne snildt have brugt et par timer på at gå rundt på stationen for at finde de små figurer der var gemt overalt og flere af dem på de sjoveste steder.

Efter American Museum of Natural History tog vi ned til Chelsea Market (igen) da jeg ville have noget lækkert Halva fra “Seed + Mill” boden med hjem. Halva er en sød sesampasta blandet med smeltet sukker og forskellige smage så som chokolade, kanel, kokos eller kaffe og er en lækker lille snack. Frokosten blev til to slice pizza på Bleecker Street Pizza nede på hjørnet af Bleecker Street og 7 Ave. Det siges at stedet serverer rigtige gode pizzaer og nok engang talte rygterne sandt, i hvert fald hvad angår deres Nonna Maria Pizza…for pokker den var god.

Nå men så var det også ved at være tid til at pakke kufferten, sige på gensyn New York og så smutte ned under jorden for at snuppe Subway’en tilbage ud til JFK hvor den trofaste 747’er holdte klar. Kl.21.55 var turen slut og vi lettede, satte kursen mod London (senere Billund) og fløj ud i den mørke regnfulde nat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *