MoMA & MET

posted in: Uncategorized | 0

Tak skal du have jeg var fin-kulturel i dag og det er X2. Jeg besøgte både Museum of Modern Art(MoMA) og The Metropolitan (The MET) og sikke en masse klassiske værker jeg fik lov af se på med mine egne øjne. Der var værker af Monet, Pablo Picaso, Edward Hopper, Vincent Van Gogh, Edvard Munch, men min favorit var uden tvivl maleriet “Water” fra 1945 af den amerikanske maler Charles Sheeler…jeg ved ikke hvorfor, men det faldt jeg altså for. Der var dog også et spændende værk af en ukendt kunstner, selvom de var gode til at informere om hvem kunstnerne var, så havde de åbenbart glemt et ved denne installation. Jeg er dog næsten sikker på at værket hedder “Fire Extinguisher”, da det stod på selve værket 😉

Mest overrasket var jeg nu over størrelsen på Salvador Dalís kendte billede “The Persistence of Memory”. Det havde jeg nu forestillet mig var noget større end sølle 24×33 cm.

Kl.17 var jeg godt mættet af kunst og gik ned mod Grand Central Terminal for at nappe lidt aftensmad og nappe en Subway, på vejen svingede jeg lige ind forbi legetøjsbutikken FAO Schwarz der var flyttet til nye lokaler i Rockefeller Center…hey sådan en flot legetøjsbutik bliver man aldrig for gammel til at besøge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *