Happy Skt.Patricks day

posted in: Uncategorized | 1

I dag var det Skt. Patricks day, den irske nationaldag her i USA. Så der var vel ikke noget bedre end at starte sådan en skøn solrig søndag i forstaden med en dejlig gåtur i den lokale park. Så stod op omkring kl.9 hvorefter Bill’s bror John og jeg kørte en tur over i den lokale park “Saddle River Park” for at gå en søndagstur på en 3-4 km. Solen skinnede fra en skyfri himmel og trods de kun 10 grader kunne man virkelig mærke solens varme stråler og forårets kommen.
Da vi atter var tilbage hos Bill havde han disket op med det helt store morgenbord med frugt, bacon, pølser og selvfølgelig Bill’s world famous Blueberry Pancakes. Så det var bare at sætte sig til bords og kaste sig over dette lækre morgenbord…mums!

Eftermiddagen blev brugt på shopping i Palisades Center, et kæmpe indkøbscenter lige over grænsen i New York state. Helt præcist fik jeg købet ingenting, men havde dog en intention om at ville have et par nye Nike sko, syntes bare ikke dem de havde var pokkers gode at have på. Så det blev til ingenting.

Ved 18 tiden kørte John og jeg ind på Manhattan for at gå en tur i biffen i Angelika Film Center. Vi så filmen The Hummingbird Project med Jesse Eisenberg i hovedrollen. En udmærket film, men køreturen ind på Manhattan, hen over George Washington Bridge med udsigten ind over skylinen i solnedgangen og turen ned langs Hudson River med udsigten til One World Trade Center var næsten en ligeså stor oplevelse som selve filmen.

  1. inge lisberg

    Happy Skt. Patricksday…
    Jeg kan mærke, at du hygger dig og har det rart. Hils familien. KH herfra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *